додому Новини Черкаси Стало відомо, яку зарплату отримує керівництво тролейбусного парку у Черкасах

Стало відомо, яку зарплату отримує керівництво тролейбусного парку у Черкасах

1
гроші готівка гривня хабар

2,5 млн грн – таким є річний фонд заробітної плати керівництва комунального підприємства «Черкасиелектротранс». Це зарплата керівника комунального підприємства та двох його заступників.

гроші готівка гривня хабарУ 2023 році Борис Марченко, директор  комунального підприємства, задекларував річну зарплату в розмірі 1,3 млн грн, автомобіль FORD EDGE 2020 року випуску, та заощадження в розмірі  950 тис грн та  874 985 грн у формі інвестиційного договору, який належить його дружині.

Його заступник Тарас Хвиль у своїй декларації показав річну заробітну плату у 740 тис грн та заощадження  137 000 грн і 23 000 доларів, які належать йому.

Також він,  зазначив заощадження дружини в розмірі 57 000 євро і  83000 грн.

Сергій Харечко, заступник Бориса Марченка, показав у своїй декларації зарплату за рік в розмірі 341 100 грн. Щодо заощаджень він  разом з дружиною, задекларував  11 000 доларів і 14000 євро.

Нагадаємо, що за 2023 рік КП “Черкасиелектротранс заробило майже 160 тис грн за весь рік. Все інше фінансування в розмірі 88 млн грн було виділено Черкаською міською радою з бюджету.

Читайте також на сайті ВІККА

  • Відома українська співачка Jerry Heil оголосила збір коштів на 50 позашляховиків Hummer для 41-ї окремої механізованої бригади ЗСУ.
  • Річна зарплата голови Черкаської обласної військової адміністрації Ігоря Табурця дорівнює трохи більше 1 млн грн на рік, а зарплата Геннадія Шевченка, депутата Черкаської міської ради від партії “За майбутнє” та директор КП “Дирекція парків”, – 1 152 168 грн.
  • Заробітна плата керівника комунального підприємства «Черкасиводоканал» Івана Сухарькова більша, ніж, скажімо, дохід мера Києва Віталія Кличка. Торік Сухарьков заробив 1,5 млн грн, а міський голова столиці – 1 млн грн.  Про рівень зарплатні директора водоканалу Черкас відомо із відповіді на інформаційний запит порталу «OBOZ.UA».

Читайте новини від телекомпанії ВІККА у зручному для вас форматі

ВІККА в Телеграмі

ВІККА в youtube

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version