додому Новини Стало відомо, хто в мерії саботує доручення мера (документ)

Стало відомо, хто в мерії саботує доручення мера (документ)

0

У міськвиконкомі оприлюднили обіцяну аналітику щодо сумлінності виконання доручень департаментами.

Як видно з документу, єдиним підрозділом, який ігнорує виконання доручень керівництва міста, є департамент архітектури та містобудування. Так, із 76 доручень у департаменті виконали 63 доручення, 34 з яких із порушенням термінів. Натомість 7 доручень чиновники не виконали.

Із порушенням термінів виконує доручення і департамент житлово-комунального комплексу. Структурний підрозділ "запізнився" із виконанням 20 доручень. У департаменті економічного розвитку виконали із запізненням 6 доручень.

Нагадаємо, вчора на засіданні виконавчого комітету розглянули питання дисципліни керівників департаментів. Продовжать розгляд уже завтра, у п'ятницю.

Як уже писав сайт vikka.ua, на одному з останніх засідань міська рада вирішила протягом тижня перевірити сумлінність виконання доручень керівниками департаментів. Перед цим громадськість вимагала звільнити з мерії директора департаменту ЖКК Андрія Наумчука, начальника управління вуличної інфраструктури Сергія Отрешка, директора департаменту архітектури Артура Савіна, начальник управління молоді та спорту Ольгу Сисоєву та начальника управління транспорту Віталія Дядченка.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version