додому Новини Черкаси Стало відомо скільки жителі Черкас заборгували Черкаській ТЕЦ за тепло і гарячу...

Стало відомо скільки жителі Черкас заборгували Черкаській ТЕЦ за тепло і гарячу воду

1

Жителі Черкас заборгували Черкаській ТЕЦ за тепло і гарячу воду 164 млн грн. Підприємство просить черкасців максимально розрахуватися, аби підготуватися до нового опалювального сезону. Про це повідомляється на офіційній сторінці Черкаської ТЕЦ в мережі Фейсбук.

На Черкаській ТЕЦ нині активно готуються до початку опалювального сезону 2024-2025 років. Очікується, що це буде один із найскладніших опалювальних сезонів в історії України.

«Щоб підготувати енергетичний комплекс до високих навантажень у зимовий період та завершити підготовку вчасно, наш персонал працює майже цілодобово. Звертаємося до всіх абонентів із проханням, терміново погасити наявну заборгованість за спожиті послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води. Будьте відповідальними – сплачуйте за спожиті комунальні послуги вчасно та в повному обсязі», – йдеться у повідомленні підприємства

 

1 коментар

  1. Я теж боржник ТЕЦу без боргу, як такого!Я й не буду його платити чисто з принципу!У 23-му році у лютому нам з якогось дива додали до показників домового лічильника ще якісь показники відфонарні ,за період блекауту.Для нашої квартири це 547грн.на пустому місці,хоча у блекаут у нас не було ні тепла, ні гарячої води.Писала я до тодішнього директора, писав увесь будинок,що у на стоїть тепловий насос,який теж електричний– за відсутності електрики не може він підігрівати теплоносій і підкачувати у домову систему, а віз, як кажуть, й нині там.Мені дзвонили юристи ТЕЦ– послала– є постанова КМ про ненадані послуги.ПЕРЕРАХОВУЙТЕ!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version