додому Новини Спортсмени Черкащини здобули перепустки на чемпіонати Європи та світу з фехтування

Спортсмени Черкащини здобули перепустки на чемпіонати Європи та світу з фехтування

0

П’ятеро черкащан у складі збірної команди фехтуватимуть на чемпіонатах Європи та світу. Про це повідомили в Управлінні у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

Із 10 по 11 лютого у Миколаєві пройшов чемпіонат України з фехтування на шаблях серед юніорів.14 спортсменів представляли Черкащину.

На змаганнях розіграли останні путівки на чемпіонат Європи (27.02-10.03. м. Новий Сад, Сербія) та чемпіонат світу (27.03.-10.04 м. Борже, Франція).

10 лютого в індивідуальних змаганнях Каракай Олександр здобув "срібло".
У цей же день Шатайло Дмитро та Гнідашева Валерія завоювали "бронзові" нагороди, виконали норматив майстра спорту України та здобули перепустки на чемпіонати Європи та світу з фехтування.

Чоловіча команда Черкащини, нажаль, не потрапила до фіналу поступившись у боротьбі за вихід у двобої представникам Хмельницької області, проте це не завадило здобути "бронзові" нагороди перемігши представників Київщини.

За два тижні Залевська Діана, Гнідашева Валерія, Каракай Олександр, Нікітін Юрій та Шатайло Дмитро, у складі збірної команди України, фехтуватимуть на чемпіонатах Європи та світу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський молодий спортсмен потребує допомоги.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version