додому Новини Спеціальна медкомісія визначатиме необхідність лікування поранених за кордоном

Спеціальна медкомісія визначатиме необхідність лікування поранених за кордоном

0

Спеціальна медична комісія впорядковуватиме та спрощуватиме процедуру відправлення на лікування за кордон важкопоранених. Про це інформують у прес-службі департаменту охорони здоров’я Черкаської ОДА.

До її складу увійдуть провідні військові лікарі, науковці, кращі вузькопрофільні фахівці Академії медичних наук та волонтери, які опікуються збором коштів на лікування.

Окремим наказом медкомісія сформує перелік показань, за якими військовослужбовців спрямовуватимуть на лікування в іноземні клініки.

Крім того, планується більш тісно співпрацювати з іноземними медустановами та запрошувати їхніх представників до України з метою персонального відбору поранених. Це дозволить гарантувати спроможність клініки вилікувати важкохворих.

Також ухвалили рішення запрошувати кращих іноземних хірургів із Франції, Німеччини та інших країн світу для оперативного лікування важких хворих в Україні. Це заощадить кошти на транспортування та харчування пацієнтів в іноземній клініці та водночас покращить практичні навички вітчизняних фахівців, які на високому рівні надаватимуть допомогу в Україні.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version