додому Новини Службовців черкаського підприємства, які назбиткували державі 16 млн грн, судитимуть повторно

Службовців черкаського підприємства, які назбиткували державі 16 млн грн, судитимуть повторно

0

Вироком Придніпровського районного суду м. Черкаси виправдано двох службових осіб одного з підприємств м. Черкаси у зв’язку з недоведеністю в їхніх діях складу кримінальних правопорушень, повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

Органом досудового розслідування службовці обвинувачуються в ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах та службовому підробленні, внаслідок чого державі завдано збитків на суму понад 16 млн грн.

Не погоджуючись із судовим рішенням, виправдувальний вирок суду першої інстанції, залишений в силі апеляційним судом Черкаської області, оскаржено прокуратурою області в касаційному порядку.

Завдяки активній позиції прокуратури під час касаційного перегляду реабілітуючого рішення, ухвалою Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ касаційну скаргу прокурора задоволено повністю, вирок суду першої інстанції про виправдання вказаних вище осіб та ухвалу апеляційного суду Черкаської області про залишення його в силі скасовано, справу повернуто до суду першої інстанції на новий судовий розгляд.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанину, який убив свого знайомого, винесли вирок.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version