додому Новини Служба автомобільних доріг співпрацюватиме з черкаською громадською радою

Служба автомобільних доріг співпрацюватиме з черкаською громадською радою

0

Задля залучення громадськості до співпраці з "дорожниками" Черкащини 10 березня  при Службі автомобільних доріг у Черкаській області створено Громадську раду. Головна мета створення ради – зробити прозорою діяльність Служби.

"Зберегти та підтримати дорожню мережу в області можливо лише у тісній співпраці з інститутами громадського суспільства. Громадська рада – це налагоджений канал зв’язку влади з громадянами та дієвий інструмент співпраці між ними", – зазначив Юрій Настенко, начальник Служби автомобільних доріг у Черкаській області.

До Громадської ради при Службі увійшли представники громадських організацій "Самооборона майдану в Черкаській області", "Громада Черкащини", "Новий час Черкаси", "Автомайдан Черкаси", "Білий молот", "Автомайдан Черкащини" та ДП "Черкаський облавтодор".

Відповідно до затвердженого Положення про Громадську раду її представники матимуть право ознайомлюватися з  документами та правовими актами, надавати пропозиції стосовно питань будівництва, ремонту, утримання автомобільних доріг загального користування області та рекомендації щодо удосконалення роботи Служби.

Найближчим часом заплановано провести установчі збори, де оберуть керівний склад Громадської ради та затвердять план дій на наступний квартал.

Як повідомляв сайт vikka.ua, скандальний екс-автомайданівець перевірятиме, як ремонтують дороги в Черкасах.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version