додому Новини Скандальний гуртожиток нарешті передали у власність міста

Скандальний гуртожиток нарешті передали у власність міста

0

Гуртожиток по вулиці Хоменка, 5 перейшов у комунальну власність міста. Понад 100 мешканців цього будинку незабаром зможуть приватизувати своє житло. Про це інформують у прес-службі Партії вільних демократів.

Вирішити питання вдалося завдяки наполегливості депутат міської ради від Партії вільних демократів Володимир Гриценка, який є депутатом по округу № 4, куди входить будинок по Хоменка, 5. Депутат зазначив, що цьому рішенню передувала величезна робота.

Гуртожиток перебував на балансі ДП "Електромонтаж-424". Проект рішення три рази виносився на розгляд міської ради, проте жодного його так і не вдалося ухвалити.

"Питання вдалося вирішити після того, як київські власники ухвалили рішення розірвати трудові відносини з директором "Електромонтаж-424", – розповів депутат міської ради від Партії вільних демократів Володимир Гриценко, який є депутатом по округу № 4, до якого входить будинок по Хоменка, 5.

За його словами, процес передачі мереж будинку триватиме кілька місяців, після цього люди зможуть подавати документи на приватизацію житла.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version