додому Новини Скандальні питання по полігону розглянуть у п’ятницю

Скандальні питання по полігону розглянуть у п’ятницю

0

Жодне рішення по скандальних питаннях забудови полігона котеджами виконавчий комітет не ухвалив. Сьогодні на засідання виконкому було винесено повторно питання про виділення ПАТ "Експоінвест" 5 га землі та "БО Інтербуд" 4,5 га на полігоні під будівництво котеджів.

Ще минулого тижня міський голова назвав ці проекти рішення корупційними. Адже, за його словами, термін дії договорів суперфіцій на земельні ділянки уже минув, а забудовник все ж таки хоче зводити житло на місці, де генеральним планом передбачено дорога та дитячий садочок.

"Питання 10 гектарів на полігоні наберає обертів. Одарич подає в суд на департамент архітектури містобудування та інспектування. Складова афери зрозуміла: 10 га безкоштовно передається забудовнику, який потім вкладе вартість землі у ціну об'єктів нерухомості. На виконкомі рішення знову не ухвалене. Епопея продовжується…" – написав член виконкому від громадськості Сергій Гончар на своїй сторінці в мережі Facebook.

Було внесено три пропозиції. Перша – ухвалити рішення і дозволити забудовнику зводити котеджі на полігоні. Друга (за пропозицією секретаря міської ради Олександра Радуцького) – перенести на п’ятницю, а тим часом забудовник зустрінеться із громадськими організаціями, які виступають проти цього рішення, і спробує їх переконати. Третя (за пропозицією міського голови Сергія Одарича) – відхили проект рішення.

Жодна з пропозицій не була ухвалена. Тому питання про видачу містобудівних обмежень розглядатимуть у п’ятницю на наступному засіданні виконкому.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version