додому Новини Ситуація з "мандруючою" зупинкою в Черкасах – це банальний саботаж чиновників, –...

Ситуація з "мандруючою" зупинкою в Черкасах – це банальний саботаж чиновників, – лідер "Вільних демократів" Олександр Згіблов

0

У Черкаській мерії досі не знайшли власника та відповідального за самовільне перенесення зупинки на розі бульвару Шевченка та вулиці Іллєнка. Про це у Facebook повідомив лідер Партії вільних демократів, депутат міськради Олександр Згіблов.

Нагадаємо, зупинку, що була розташована ближче до вулиці Чехова, перенесли до вулиці Іллєнка без жодного рішення виконкому та з порушеннями усіх норм і правил дорожнього руху. Це сталося у листопаді 2016 року. Відтоді там постійно утворюються транспортні затори, оскільки громадський транспорт, зупиняючись, перекриває усе перехрестя. Не допомагає навіть нещодавно встановлений світлофор.

"Ця ситуація може здатися не надто актуальною у порівнянні з ремонтом бульвару Шевченка чи МАФами, яких бозна-скільки понатикували в Черкасах за останній рік. Але вона показує, що в Черкаській мерії працюють справжні саботажники. Жоден чиновник чи керівник комунального підприємства не заявив, хто це зробив. Жодного рішення виконавчого комітету не ухвалювалося, жодного погодження від головного управління поліції в Черкаській області не отримувалося. Більше того, у грудні минулого року поліція надала рекомендації міському голові, як навести лад на перехресті. Сьогодні вже середина березня, але порядок так і не наведений", – зазначив Олександр Згіблов.

Він звернувся до міського голови із депутатським запитом, вимагаючи перенести зупинку на старе місце. Тоді його пропозицію підтримала міськрада.

"Запит був переадресований на виконавців, які вже через 10 днів відповіли: зупинка була перенесена… "за усним дорученням міського голови Черкас Одарича С.О у 2012-2013 роках". Це при тому, що зупинка нова і була встановлена торік. Вважаю, що це банальний саботаж чиновників", – наголосив "вільний демократ".

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкасцям обіцяють транспортну реформу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version