додому Новини Шполянин винайшов вітрогенератор, кращий за закордонні аналоги

Шполянин винайшов вітрогенератор, кращий за закордонні аналоги

0

Винахідник-самоучка Олег Ільченко, який працював на Шполянському заводі продтоварів, винайшов вітрогенератор, кращий за закордонні аналоги, пише сайт ecotown.

Його вітрогенератор адаптований до місцевих природно-кліматичних умов та набагато дешевший за існуючі аналоги.

Після ознайомлення з конструкціями вітряків інноватор побачив, що вони виготовляються з дорогих матеріалів. У нього – з дешевших матеріалів.

Найважливішим є те, що для роботи генератора достатньо тих вітрів, які звичні для нашої місцевості. При швидкості вітру в 3 м за секунду генератор опалював взимку гараж, причому виробляв до 6,5 кіловат електроенергії.

Іде процес юридичного оформлення винаходу, і тому частина інформації до отримання патенту залишається технічною таємницею.

Працює конструкція практично безшумно. "Вітряк", розроблений Олегом Ільченком, може забезпечити чотири приватні помешкання освітленням, забезпечить роботу побутової техніки, і навіть опалення.

Олег Ільченко влітку вдома гріє воду саморобною сонячною панеллю. Вже 2 роки користується кондиціонером, що з допомогою води охолоджує приміщення, а після цього ще й поливає городину. В планах – біогазова установка.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version