додому Новини Освіта Школа в Черкасах відзначила 50-річчя від дня заснування (ВІДЕО)

Школа в Черкасах відзначила 50-річчя від дня заснування (ВІДЕО)

0

Черкаській загальноосвітній школі № 24 – 50 років! З нагоди ювілею у закладі відбулися святкові урочистості. Повідомляє власний кореспондент ВІККА

Двері для своїх вихованців заклад відчинив 1 вересня 1974 року. Відтоді 3200 випускників отримали тут путівки у доросле життя. Більше 300 педагогів  присвятили свою працю їх розвитку та навчанню. 

Поліна Бочарнікова, викладач історії працювала у школі з перших днів її відкриття. Вона з теплотою згадує роки роботи у закладі.

ПОЛІНА БОЧАРНІКОВА, ВЧИТЕЛЬКА

Я починала працювати з першого дня. Як здали школу, то ми і мусор виносили, і вікна мили, і поли мили. Як прийшла так і пішла на пенсію із цієї школи. 50 років уявляєте пройшло як я прийшла у цю школу.

З початком повномасштабного вторгнення діяльного закладу значно змінилася. Шкільна громада активно підтримує ЗСУ та благодійні проєкти. На закупівлю необхідного спорядження та ліків для українських воїнів у школі зібрали понад 97 т грн. На 60 тисяч придбали парафіну з якого виготовили близько 1000 окопних свічок. Також творчий колектив школи «Червона калина» разом із вчителями об’єднали свої зусилля та придбали FPV-дрон для 3-ї штурмової бригади.

YouTube video player

ГЕННАДІЙ СКИРДА, ДИРЕКТОР ШКОЛИ № 24 

Думки святкові, але насторожені, тому що не у простий час ми працюємо. Віримо у світле майбутнє школи, України. З нетерпінням чекаємо Перемоги. В освітньому  процесі на перше місце ставиться безпека, але дякуючи і міській владі і ЗСУ ми маємо можливість працювати.

Привітати школу з ювілеєм завітали багато почесних гостей, серед яких її випускники  секретар Черкаської міської ради Yury  Trenkin, депутат міської ради Сергій Кудактін. Заступниця міського голови Черкас Анастасія Чубіна вручила колективу Сертифікат на придбання інтерактивної дошки.

АНАСТАСІЯ ЧУБІНА, ЗАСТУПНИЦЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ЧЕРКАС

Ваша школа є однією з найкращих у місті і завжди приємно співпрацювати з вашим колективом. Хочу подякувати директору, тому що багато чого залежить від керівника, і, я гадаю, школі з директором пощастило.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version