додому Новини Черкаси Школа пілотів дронів на Черкащині: як це працює? (ВІДЕО)

Школа пілотів дронів на Черкащині: як це працює? (ВІДЕО)

0

На Черкащині діє школа пілотування дронів. За грантові кошти цивільних навчають керувати FPV-дронами. Повідомляє власкор ВІККА.

Сергій Ільїн називає себе людиною технічною. З підвищенням актуальності використання в Україні дронів, швидко взявся їх збирати та удосконалювати. Поки не потрапив до школи, де вчать пілотувати.

Віднині чотири дні на тиждень по три години Сергій проводить у на базі, де реалізовується проект «ФПВ-школа. Гордість нації» Тут цивільних навчають керувати безпілотниками. Проект реалізовують за грантові кошти. До навчання залучені професіонали, які пройшли бойові дії і досконало володіють пілотуванням у ескстремальних умовах.

КОСТЯНТИН, КЕРІВНИК ШКОЛИ «ФПВ-ШКОЛА. ГОРДІСТЬ НАЦІЇ»

Котрі можуть ділитися досвідом із цивільними. Тому що першочергова мета не тільки навчання а і комунікація між ветеранами та цивільними. Першочергово ми надаємо навички пілотування і базовий пакет знань, щоб людина могла розуміти що таке ФПВ. Що могла здати езамени і отримати сертифікат.

YouTube video player

Уміння пілотувати дрони для українців, як ніколи актуальне. Нині це не лише потреби фронту. Безпілотники використовують для охорони територій, зйомок, запобігання пожежам.

СЕРГІЙ ІЛЬЇН, УЧЕНЬ ШКОЛИ «ФПВ-ШКОЛА. ГОРДІСТЬ НАЦІЇ»

Навчитися добре літати на дронах. Вивчити його. Зрозуміти тонкощі пілотування дронів. Дрони це не тільки військова штука.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version