додому Новини Ще трьох черкащан підозрюють у підкупі виборців (ВІДЕО)

Ще трьох черкащан підозрюють у підкупі виборців (ВІДЕО)

0

За здійснення підкупу виборців ще трьом черкащанкам погоджено повідомлення про підозру. Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до семи років. Про це інформують у прес-службі прокуратури Черкаської області.

Слідством встановлено, що вказані особи у період з 22 по 25 жовтня з метою підкупу виборців підшукали жителів Черкаської області, пообіцявши їм від 200 до 2000 гривень для голосування на виборчих дільницях Одеської області.

25 жовтня 2014 року вони на трьох автобусах їхали до Одеської області, однак працівникам міліції вдалося їх затримали під час виїзду з Черкас.

За цим фактом слідчим управлінням УМВС України в Черкаській області розслідується кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 160 КК України. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Нагадаємо, що 26 жовтня 2014 року громадянину вже було повідомлено про підозру за вчинення підкупу виборців та судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з внесенням застави.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version