додому Новини "Ше.Fest" на Черкащині зібрав понад тисячу українців (ФОТО)

"Ше.Fest" на Черкащині зібрав понад тисячу українців (ФОТО)

0

13-14 серпня в селі Моринці Звенигородського району Черкаської області відбувся третій Всеукраїнський фестиваль Тараса Шевченка Ше.Fest. На це дійство зібралося близько тисячі українців. Про це повідомили у прес-службі Черкаської ОДА.

Цьогоріч захід приурочений також 25-літтю з нагоди проголошення Незалежності України, тому має гасло "Твоя незалежність".

Молода родина зі Звенигородщини, Максим та Зоряна, відвідують фестиваль третій рік поспіль, є справжніми поціновувачами поета й навчають цьому свою дворічну донечку Вікторію.

"Шевченко для нас є неабиякою постаттю. А такі заходи необхідні, зокрема для розвитку самосвідомості всього українства. Переконаний, що фестиваль житиме й надалі, адже колесо це вже запущене і його не зупинити", – сказав Максим.

Нагадаємо, Всеукраїнський фестиваль "Ше.Fest" проходить за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Черкаської обласної державної адміністрації, місцевої влади, організований Мегамаршем вишиванок, Всеукраїнською громадською організацією "Сокіл", Молодим народним рухом та ін.

Вхід на фест цього року – за благодійними внесками. Кошти спрямують на допомогу учасникам АТО.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на День Незалежності у Черкасах пройде фестиваль тімбілдінгу.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version