додому Новини Сергій Одарич має претензії до департаменту архітектури

Сергій Одарич має претензії до департаменту архітектури

0

Міський голова Черкас Сергій Одарич висловив претензії до керівництва департаменту архітектури та містобудування. Зокрема, він зазначив, що цей департамент найгірше працює зі зверненнями громадян і організацій. На чималу кількість звернень департамент відповідає із запізненням, або місяцями не розглядає.

– Тому я доручив заступнику Володимиру Ромашову провести службову перевірку на предмет того, як департамент відповідає на звернення заявників. Результати цієї перевірки будуть за кілька днів. Тоді ухвалюватимемо рішення, – заявив Сергій Одарич.

Він розповів, як управління інспектування демонтує кіоск на Сумгаїтській і буквально вже наступного дня на цьому ж місця з’являється інша торгівельна точка, дозвіл на яку дає головний архітектор. З цього приводу міський голова уже звернувся до прокуратури.

Нагадаємо, що до роботи директора департаменту архітектури та містобудування Артура Савіна та головного архітектора міста висловила претензії громадськість. Зокрема ГО "Народний контроль" просить провести службову перевірку діяльності цих двох чиновників.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version