додому Новини "Санітарку" з Черкас успішно випробували у зоні АТО (ФОТО)

"Санітарку" з Черкас успішно випробували у зоні АТО (ФОТО)

0

Санітарний автомобіль "Богдан-2251", вироблений на потужностях автозаводу в Черкасах, успішно пройшов випробування в районі проведення Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей. Про це йдеться у звіті, складеному представниками Збройних сил України та Міністерства оборони України, який було направлено заступнику Міністра оборони України, повідомляє прес-служба корпорації.

Військові медики оцінювали автомобіль як на предмет технічних характеристик, так і у відповідності та зручності санітарного відділення. У звіті зокрема зазначено, що санітарний автомобіль випробовувався дорогами загального користування на швидкостях, близьких до максимальних, а також експлуатувався безпосередньо в районі проведення АТО по розбитих ґрунтових дорогах в умовах сезонного бездоріжжя. В результаті випробувань автівку визнали придатною для виконання завдань у військових умовах та евакуації поранених і хворих.

Нагадаємо, раніше Державний науково-випробувальний центр Збройних сил Міністерства оборони України завершив випробування санітарного автомобіля та рекомендував Міноборони закупити автівки для потреб військових.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський автомобільний завод хоче відправити для силовиків понад 10 броньовиків "Барс".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version