додому Новини Рятувальники просять волонтерів знайти житло для переселенців

Рятувальники просять волонтерів знайти житло для переселенців

0

Державна cлужба України з надзвичайних ситуацій просить волонтерів допомогти їм із вивозом людей з міст та селищ Донецької та Луганської областей. А також допомогти знайти їх розселити на безпечній території.

Про це vikka.ua повідомили у прес-службі обласного управління ДСНС.

Регіональними штабами з питань соціального забезпечення громадян, які переміщуються з району проведення АТО визначено конкретні об’єкти в кожному населеному пункту, де можливе додаткове розміщення людей.

"Ми звертаємося до волонтерів та волонтерських організацій з проханням про співпрацю та взаємодію з питань вивозу людей з Донецької та Луганської областей, їх подальше розміщення в регіонах України та забезпечення всім необхідним", – йдеться у повідомленні.

Небайдужих допомогти просять координувати свої дії:

стосовно вивозу людей – з оперативними штабами ДСНС України по Луганській та Донецькій області за телефонами: Донецька область (Краматорськ) – (06264) 7-45-45; Луганська область (Сєверодонецьк) – (0645) 71-43-71;

стосовно визначення місця тимчасового проживання – з регіональними штабами з питань соціального забезпечення громадян, які переміщуються з району проведення АТО (контакти розміщені на сайті ДСНС України)

– з Міжвідомчим координаційним штабом – за телефоном (044) 247- 30-02.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version