додому Новини Рудик заявляє про фальсифікацію результатів виборів (ФОТО, додано документ)

Рудик заявляє про фальсифікацію результатів виборів (ФОТО, додано документ)

0

Кандидат у народні депутати по 198-му виборчому округу Сергій Рудик заявляє про фальсифікацію результатів голосування, яка зараз відбувається. Із відповідною заявою він звернувся до прокуратури та СБУ.

"Я, Рудик Сергій Ярославович, кандидат у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 198 повідомляю про те, що під час підрахунку голосів окружною виборчою комісією одномандатного виборчого округу № 198 виявлено ознаки злочинних дій, спрямованих на фальсифікацію результатів голосування", – йдеться у заяві.

Станом на 6:24 в електронній системі "Вибори 2014" на офіційному сайті ЦВК України було зафіксовано дані опрацювання близько 38,97 відсотків протоколів. Близько 9:00 – близько 60. Після 9:00 дані сервера ЦВК по окружній виборчій комісії одномандатного виборчого округу № 198 були спотворені та на 10:34 відображали результати опрацювання лише 9 відсотків протоколів.

"Про виявлені факти злочинного впливу на перебіг виборчого процесу та встановлення результатів виборів по одномандатного виборчого округу № 198 мною телефоном було повідомлено Черкаського управління СБУ. З огляду на це, прошу здійснити невідкладне реагування та порушити кримінальне провадження за фактом втручання у процес встановлення результатів по В/О №198 виборів та системи "Вибори", – повідомив Рудик.

Джерело: Facebook/Сергій Рудик

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version