додому Новини Розселяти кримчан у Черкаській області буде новостворений координаційний центр

Розселяти кримчан у Черкаській області буде новостворений координаційний центр

0

При облдержадміністрації створено обласний координаційний центр з питань розміщення сімей з Автономної Республіки Крим та м. Севастополя на території Черкаської області. До складу координаційного центру увійшли представники різних структурних підрозділів та організації, зокрема, Головного управління Пенсійного фонду України в області, управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, обласного центру зайнятості, департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації тощо. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

Також відповідні центри створено на території районів області. Відповідальними особами таких центрів буде організовано постійний супровід сімей-переселенців фахівцями з соціальної роботи до вирішення всіх проблемних питань.

На сьогодні Черкащина прийняла вже 170 громадян-переселенців із Криму. За призначенням державної соціальної допомоги до управлінь соціального захисту населення області звернулося 25 сімей (78 осіб).

Також, за інформацією в. о. міського голови Віктора Білоусова, в обласну комплексну програму "Турбота" на 2014-2020 роки включено 300 тис. грн. задля допомоги кримчанам.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version