додому Новини Російське інформагентство "відправило" черкаського солдата в зону АТО через конфуз на інавгурації

Російське інформагентство "відправило" черкаського солдата в зону АТО через конфуз на інавгурації

0

Російське державне агентство "ІТАР-ТАРС" розповсюдило інформацію, що військовослужбовця, який випустив карабін під час інавгурації Петра Порошенка, покарали відправленням на схід України для участі в антитерористичній операції, інформують "Факти.ictv".

Агентство, посилаючись на сайт "Новоросія", стверджує, що десятьох солдатів Президентського полку, зокрема й солдата, який впустив карабін, "у добровільно-примусовому порядку" відправили на схід, передає Gordonua.

9 червня командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко повідомив, що 10 військовослужбовців з Президентського полку записалися в батальйон "Донбас".

– На Майдані підійшли солдати Президентського полку, попросилися Батьківщину з нами захищати. Добре, кажу, після вихідних, якщо відпустять вас, візьмемо переведенням. Якщо ні, тож, несіть службу в Києві, – прокоментував "новину" російського агентства Семенченко.

Нагадаємо, що під час інавгурації п'ятого президента України Петра Порошенка одному з солдатів у почесній варті стало зле, він впустив карабін і ледь не впав. Його відвели з церемонії та надали медичну допомогу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version