додому Новини "Ретро Град": на початку червня з’явиться нова книга про Черкаси (ФОТО)

"Ретро Град": на початку червня з’явиться нова книга про Черкаси (ФОТО)

0

На початку червня з’явиться нова книга черкаського журналіста Бориса Юхна "Ретро Град", яка розповість про історію міста Черкаси, повідомляє "Акцент".

Нове видання – це майже 500 сторінок "традиційного" формату. Умовно воно поділяється на дві складові: 25 розділів – "щорічники", які покроково знайомлять читача з розвитком міста у перші 25 років його обласної бутності, ще 15 – замальовки з буденного життя тієї пори. Про кінотеатри і їдальні, парки і магазини, стадіони і перукарні, моду і радянські свята, побутову техніку і світ дитячих захоплень.

У створенні книги розповідями та фотоматеріалами авторові допомагали багато старожилів, яким завжди було чим поділитися, та як далеко не керівників, іх рідко про щось питали.

"Ретроградом" Бориса Юхна жартома назвав один посадовець під час дружньої суперечки про перспективи розвитку Черкас. Як відомо, цей журналіст цінує старе місто, яке, на жаль, в основному зникло в роки розбудови обласного центру. І навпаки – далеко не завжди він вітає сучасні архітектурні перетворення. Тож для нього слово "ретроград" само собою набуло іншого значення з прочитанням "старе місто".

Як повідомляв сайт vikka.ua, до Черкас приїхав хуліган сучасної літератури.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version