додому Новини Рекламний щит, який впав у центрі Черкас, був встановлений незаконно

Рекламний щит, який впав у центрі Черкас, був встановлений незаконно

0

Щит, від падіння якого 6 грудня постраждало 7 людей, був встановлено незаконно, з порушенням технічних вимог та схеми розміщення зовнішньої реклами в м. Черкаси. Дозвіл на установку цього щита – відсутній. Про це повідомляє "Асоціація зовнішньої реклами України".

За інформацією Асоціації робочий орган міста Черкаси багато разів звертався до власника цієї конструкції (ПП "Вересень+" та його директора, депутата минулих скликань Черкаської міської ради, пана Кудактіна особисто), з вимогою негайного демонтажу незаконно встановлених конструкцій. Всі ці звернення були брутально проігноровані.

Рядом судових рішень та рішень виконавчого комітету Черкаської міської ради ПП "Вересень+" зобов’язано демонтувати належні йому рекламні конструкції. На сьогодні ці рішення не були виконані ані підприємством в добровільному порядку, ані органами Державної виконавчої служби та Прокуратури в примусовому.

За даними черкаських ЗМІ та представників міської ради, ПП "Вересень+" ще у 2012 р. отримало у власність 109 біг-бордів у місті Черкаси, передані компанії оператором "СВК-Медіа-груп", яка протягом років числилася серед найбільших боржників м. Черкаси, заборгувавши до муніципального бюджету майже 1,5 мільйона гривень. Директором цих двох підприємств є одна і та сама особа – Сергій Кудактін. За даними 2013 р. на території Черкас розміщувалися 121 незаконний рекламний носій, що належав цій компанії.

Водночас екс-депутат міської ради Сергій Кудактін вибачився перед постраждалими від падіння білборда та пообіцяв повністю оплатити лікування та реабілітацію постраждалих. За його словами, конструкція щита була виготовлена та змонтована компанією "Конвест", яка була одним з лідерів у виробництві зовнішньої реклами в Україні, мала усі необхідні дозволи, ліцензії та допуски щодо таких робіт. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, від падіння рекламного щита на перехресті вулиць Смілянської і Гоголя отримали травми 7 осіб. За попередніми даними причиною падіння частини конструкції рекламного щита стала втома металу та сильний порив вітру.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version