додому Новини Регіонал Яценко йде в опозицію до влади

Регіонал Яценко йде в опозицію до влади

0

Народний депутат України Антон Яценко (фракція Партії регіонів) написав заяву про вихід з коаліції у Верховній Раді. Про це він повідомив на прес -конференції в УНІАН.

Яценко зазначив, що 10 квітня написав заяву і передав її до Апарату парламенту. При цьому сказав, що сподівається, що наступного вівторка про це буде оголошено на засіданні ВР.

Як відомо, Яценко обирався у виборчому окрузі № 200 у Черкаській області. Він вступив у фракцію Регіонів 12 грудня 2012 року, а 21 лютого 2014 вийшов з фракції ПР. Вже 24 лютого 2014 він вступив до групи "Економічний розвиток", у якій, за даними сайту ВР, перебуває і досі.

Учора Яценка обрали головою Черкаської обласної організації Партії регіонів замість колишнього голови Черкаської ОДА Сергія Тулуба.

Як відомо, 27 лютого у ВР була сформована і зареєстрована коаліція депутатських фракцій "Європейський вибір". До неї увійшли 250 депутатів. Коаліція сформована фракціями "Батьківщина", "УДАР", ВО " Свобода", групою "Економічний розвиток ", групою " Суверенна європейська Україна" та іншими депутатами.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version