додому Новини Рецидивіст із Черкащини шість років не побачить волі

Рецидивіст із Черкащини шість років не побачить волі

0

Вироком Уманського міськрайонного суду 38-річного жителя м. Умань визнано винним у скоєнні кримінальних правопорушень, який у вересні 2014 року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, в м. Умань умисно, на ґрунті раптово виниклих неприязних стосунків завдав місцевому жителю декілька ударів руками в голову, внаслідок чого потерпілий отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Крім того, зловмисник у період з вересня до жовтня 2015 року з корисливих мотивів здійснив декілька крадіжок майна та коштів, в тому числі з проникненням у житло місцевих жителів, чим завдав потерпілим матеріальних збитків.

Незважаючи на те, що під час судового розгляду зловмисник свою вину в скоєних злочинах визнав частково, намагаючись уникнути відповідальності та пом’якшити покарання, Уманською місцевою прокуратурою в судовому засіданні його причетність до кримінальних правопорушень доведено в повному обсязі.

Заслухавши позицію прокурора та врахувавши, що підсудний неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема за вчинення умисних корисливих злочинів, а останнє кримінальне правопорушення скоїв у період іспитового строку, враховуючи обставини рецидиву злочинів, суд призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком 6 років.

Крім того, вироком суду задоволено цивільні позови потерпілих про відшкодування зловмисником завданої їм матеріальної та моральної шкоди.

На цей час вирок суду не вступив у законну силу, триває строк апеляційного оскарження вказаного рішення.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині засудили чоловіка, який понад 10 років не сплачував аліменти.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version