додому Новини Раніше судимий Радуцький взявся контролювати депутатів

Раніше судимий Радуцький взявся контролювати депутатів

0

Відкриття кримінального провадження за фактом пошкодження кіоску "Лідія" в районі "Луначарський" є ознакою того, що міліція проводить слідство. Про це заявив депутат Черкаської міської ради Руслан Зоря.

– Я не спростовую інформацію про те, що я був біля цього МАФу. Якщо відкрите провадження, значить ведеться слідство. Заявників, тобто якихось постраждалих, немає, власник "Лідії" в міліції заявив, що в нього до мене претензії відсутні. Не вважаю, що є про що говорити, – зазначив депутат.

Документ, що засвідчує відкриття провадження проти Зорі, оприлюднив на сьогоднішній прес-конференції секретар міськради Олександр Радуцький. Депутатові інкримінують "хуліганство".

На запитання журналістів про те, чому Радуцький так зацікавився долею Зорі, і чи не є це намаганням поквитатися з депутатом, якому він не симпатизує, секретар міськради зазначив: "Я – секретар міської ради,тож мене цікавить поведінка всіх депутатів".

Натомість Руслан Зоря порадив Радуцькому прискіпливіше ставитися до своєї поведінки.

– Я хочу нагадати Радуцькому випадок, як він публічно під час заходу вдарив по обличчю Павла Карася (екс-заступник міського голови, – vikka.ua), тому замість того, щоб критикувати і повчати, варто дивитися на себе, – зазначив Зоря. – Радуцький у нас чомусь займається плітками, сварками і популізмом. Краще б прийшов на засідання адмінкомісії, яка розглядає випадки продажу алкоголю вночі та неповнолітнім.

Зоря також нагадав, що сам Радуцький свого часу мав судимість.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version