додому Новини Радуцький хоче "націоналізувати" підприємство, яким керує депутат

Радуцький хоче "націоналізувати" підприємство, яким керує депутат

0

Секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький ініціював створення спеціальної комісії, яка б розглянула діяльність приватного підприємства "МІРЦ". Його директором є близький до мера Черкас депутат Олег Ліходькін.

"МІРЦ" уже близько шести займається інформуванням і рознесенням квитанцій споживачам комунальних послуг, отримуючи за це 1 % від сплачених містянами коштів за "комуналку". На думку Радуцького, цим має займатися комунальне, а не приватне підприємство. Тож слід або створити нове підприємство, або зробити "МІРЦ" комунальним.

Свою пропозицію щодо створення комісії він озвучив на сесії міськради. Депутати її підтримали, втім мер рішення поки що не підписав.

На запитання журналістів під час прес-конференції про те, чи не є такі кроки Радуцького черговим кроком у боротьбі з міським головою, секретар міськради зазначив, що "ніякої війни немає".

Нагадаємо, раніше директор "МІРЦу" Олег Ліходькін заявляв, що не боїться жодних перевірок комісій, оскільки свого часу підприємство вже неодноразово перевіряли контролюючі органи і зрештою не знаходили жодних порушень.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version