додому Новини Черкаси П’яного водія, який спричинив дві аварії, затримали небайдужі черкащани

П’яного водія, який спричинив дві аварії, затримали небайдужі черкащани

0

На вулиці Чехова водій автомобіля Audi 100 здійснив наїзд на припарковане авто DAF та зник з місця події. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Черкаської області.

Згодом цей же водій, рухаючись на заборонний червоний сигнал світлофору, здійснив зіткнення з автомобілем Skoda на перехресті вулиць Благовісна та Різдвяна, після чого знову намагався втекти.

Громадяни затримали порушника, а патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння провопорушник відмовився. Водій також не мав права керувати транспортним засобом.

На водія авто Audi поліцейські склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння, а також відмова від огляду на стан сп’яніння), два протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), два протоколи за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), протокол за ст. 173 (Дрібне хуліганство) та винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version