додому Новини Пустовара обманюють підлеглі?

Пустовара обманюють підлеглі?

0

У соцмережі активно сперечаються з приводу ситуації із сепаратистськими написами на паркані по бульвару Шевченка. Нагадаємо, на запит місцевого активіста МГО "Сокіл" Максима Шила, міліціонери написали, що такого факту не зафіксували та на підтвердження надали фото. Натомість активні черкасці у соцмережі стверджують та публікують фото, зроблені того ж дня, на яких напис не зафарбований.

Суперечка виникла у Facebook під постом на сторінці депутата Черкаської міської ради Ярослава Нищика. Головний міліціонер області став на захист позиції правоохоронців та розповів, що на час перевірки напис вже замалювали.

Натомість у соцмережі почалася суперечка.

"15 січня до Придніпровського РВ УМВС з СБУ в Черкаській області надійшов лист-звернення громадянина Шила М. В. щодо напису. Звернення було відповідним чином зареєстровано, проведено перевірку, проте відповідь, яка була надана заявнику за підписом заступника начальника райвідділу, дійсно складена на неналежному рівні та сформульована неправильно", – написав Владислав Пустовар.

Світлину, зроблену міліціонерами за заявою місцевого активіста, опублікував Пустовар у соцмережі

Однак місцевий громадський активіст Ярослав Лавров на противагу цьому фото опублікував світлину, яка була зроблена на 4 дні пізніше,19 січня. На ній напис не замальований.

"Оце тобі. Підлеглі вирішили обманути Владислав Пустовар, ще й виставили його обманщиком. Ну як можна з такими **рнями працювати. Мені навіть шкода начальника обласної міліції. Його підлеглі попадаються постійно на дрібній і непотрібній брехні", – прокоментував світлини депутат-свободівець Ярослав Нищик.

Наступною опублікували світлину, яку зробили 21 січня. На ній напис замальований, до того ж чорною фарбою замалювали і напис біля портрету Бандери.

"Зверніть увагу на зображення Бандери і напис. Вони більш менш нормальні. А тепер зверніть увагу на фото вище, як він вже виглядає 21 січня. Правильно, вони знову зафарбовані чорною фарбою повністю. При цьому зафарбовується напис ДНР і ЛНР. Тепер думки, хто міг одночасно зафарбувати і Бандеру і напис. Що це за така людина з одного боку сепаратист, а з іншого патріот?" – пише Лавров.

"Мені в голову приходить одне – міліціонери, які фабрикували так відповідь. Вони зафарбували Бандеру і написи, щоб привести їх до стану кінця грудня місяця, і при цьому зафарбували напис на славу народних республік, зробили фото і готово. А ще один маленький штрих, чому замальовано блакитною фарбою. В кінці грудня, не знаю хто заклеїв напис ДНР і ЛНР рекламою, саме блакитного кольору. І видно тоді коли виїхали, вони і зафіксували, що напису немає", – припустив активіст.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version