додому Новини Прославлений командир Мамчур 26 років чекає отримання власного житла

Прославлений командир Мамчур 26 років чекає отримання власного житла

0

Командир родом з Уманщини Юлій Мамчур, який 26 років очікує отримання свого житла, у Миколаєві разом зі своєю сім'єю проживає у гуртожитку, пише ipress.ua.

– У моєї сім'ї така ж невелика кімната в гуртожитку, як і у всіх. Я весь час на публіці, тому не хочу зайвих розмов про якісь привілеї для командира, – говорить Мамчур.

Свою невибагливість полковник пояснює тим, що як людина військова звик до всього, навіть до польових умов. За його словами, умови проживання у всіх приблизно однакові. Є вода (навіть гаряча), можливість готувати їжу, електрика тощо. Місцева влада та бізнесмени допомогли з ремонтом, поставили бойлери, холодильники.

– Дехто з офіцерів вирішив орендувати квартиру – це їхнє право. Вони приписуються до частини, оформляють відповідні документи і можуть розраховувати на кошти від держави для цієї мети. Я ж на квартиру не йду, бо хочу бути разом зі своїм особовим складом, – каже командир.

Як додає Мамчур, його сім'я вже 26 років чекає отримання власного житла. Однак нині, на його переконання, порушувати це питання просто неморально.

– Поки гинуть наші військовослужбовці на Сході, говорити про поліпшення наших житлових умов щонайменше не на часі. Ось коли все скінчиться і заспокоїться, тоді можна буде розглядати ці питання і ухвалювати конкретні рішення, – говорить полковник.

Нагадаємо, Юлій Мамчур прославився тим, що без зброї лише з державним прапором у руках повів свою бригаду проти озброєних російських солдатів і повернув під контроль аеропорт "Бельбек". Військові перемогли психологічно: йшли строєм і виконували гімн супроти озброєних окупантів, які почали стріляти у повітря.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version