додому Новини Прокуратура Черкаської області розглянула майже шість тисяч звернень

Прокуратура Черкаської області розглянула майже шість тисяч звернень

0

За 6 місяців 2016 року до органів прокуратури Черкаської області надійшло 5 939 звернень, повідомили у прес-службі прокуратури Черкаської області.

Із отриманих звернень вирішено по суті 4 238, у тому числі 287 – від народних депутатів України, з числа вирішених 80 звернень задоволено.

Цього року лише 1 618 (27%) скарг стосувалися питань, виключно компетенції органів влади та контролю, тож відповідно до чинного законодавства прокуратурою їх скеровано для вирішення за належністю.

З вирішених переважають звернення з питань досудового розслідування – 2 761, з яких більшість на дії і рішення слідчих органів поліції – 872 звернення, з питань представництва інтересів громадян і держави в суді – 121 та з інших напрямків прокурорської діяльності.

Упродовж 6 місяців 2016 року до органів прокуратури області надійшли 62 запити на отримання доступу до публічної інформації. За результатами розгляду запитів надано 46 інформацій, 16 роз’яснень, 8 запитів скеровано іншим розпорядникам. Відмов у задоволенні запитів не було.

Як повідомляв сайт vikka.ua, прокуратура перешкодила незаконному привласненню 2 гектарів черкаських земель.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version