додому Новини Професору "пожежки" вручили медаль "За збереження історії"

Професору "пожежки" вручили медаль "За збереження історії"

0

Нещодавно на факультеті цивільного захисту та управління Черкаського інституті пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України відбулося урочисте вручення медалі "За збереження історії" від Всеукраїнської громадської організації "Спілка ветеранів та працівників силових структур України "Звитяга" професору кафедри гуманітарних наук та іноземних мов, доктору історичних наук Тетяні Чубіній, інформують на сайті інституту.

Нагороду вручив завідувач кафедри історії України Черкаського державного технологічного університету, доктор історичних наук, професор Микола Бушин, який наголосив на важливості вивчення історії, зазначив роль цієї науки в суспільному житті та відмітив внесок Тетяни Чубіної у розвиток української історичної науки.

Також привітав та побажав подальших творчих здобутків начальник факультету полковник служби цивільного захисту Віталій Томенко.

Тетяна Чубіна зазначила, що ця відзнака є спільним здобутком, адже її наукові пошуки для тих, кого вона навчає, завдяки тим, хто навчав її та за підтримки тих, з ким вона щоденно працює.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version