додому Новини Черкаси Президент закликав громади підтримати План перемоги

Президент закликав громади підтримати План перемоги

0

Пряма комунікація про стратегічне.х влад. Президент України представив План перемоги  на розширеному засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад. Участь у ньому взяв начальник Черкаської ОВА разом із головою обласної ради, керівниками фракцій, а також представниками громад області.

Загалом документ складається з п’яти пунктів: геополітичного, двох військових, економічного та безпекового. Він напрацьований командою Президента,  друзями-партнерами, військовими та дипломатами. 

Як зауважив начальник ОВА Ігор Табурець, не всі пункти Плану перемоги публічні. Однак кожен спрямований на посилення позицій України у боротьбі з росією. 

– Зі свого боку разом із громадами Черкащини будемо інформувати про нього наших закордонних партнерів, міста й регіони-побратими, – сказав Ігор Табурець. – Щоб голос України був максимально чутно повсюди. Бо План перемоги – це об’єднання Європи та світу навколо України, задля захисту спільної та персональної свободи, майбутнього. 

Готовність долучитися до інформування партнерів про План перемоги озвучив голова Черкаської обласної ради Анатолій Підгорний.

– Ми готові долучитися до ініціатив, озвучених на Конгресі, – сказав він. – Маємо бути єдиними. Зберегти єдність, щоб рухатися до спільної мети – Перемоги України. 

На важливості координації дій на місцевому рівні наголосив голова фракції “Слуга народу” в обласній раді Анатолій Яріш. 

На важливості консолідації зусиль акцентував на Конгресі також очільник обласної фракції «ВО «Батьківщина» Семен Радченко.

– Важливо мати стратегічні документи, – сказав він. – План перемоги України – саме про це. Презентуватимемо його надалі партнерам. Маємо бути єдиними задля спільної мети. Консолідація важлива в усіх сферах. 

 

– Наше завдання – максимальне інформування про стратегічність цього документа, – зауважив він. –  Як громадськість, так і наших міжнародних партнерів. Це спільна робота. 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version