додому Новини Правоохоронці викрили угрупування, яке торгувало героїном на Черкащині (ФОТО, ВІДЕО)

Правоохоронці викрили угрупування, яке торгувало героїном на Черкащині (ФОТО, ВІДЕО)

0

Співробітники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків викрили угрупування, яке налагодило торгівлю наркотичних засобів на території Черкаської області. Під час обшуку вилучено героїн, марихуану, димедрол та 92 тисячі гривень, здобуті від продажу наркотиків.

Про це vikka.ua повідомили у прес-службі обласного управління МВС.

Злочинна група з трьох осіб діяла на території Звенигородського району. Кожен з них виконував окремі функції: найстарший член групи, представник ромської національності, займався постачанням наркотику на територію області. Інший – 57-річний житель Звенигородського району постачав зілля 55-річному жителю Черкас, який займався розповсюдженням наркотику серед наркозалежних осіб.

Встановивши всіх учасників злочинної групи та провівши контрольну закупку, правоохоронці затримали наркоторговців за місцем їх проживання. Під час проведення санкціонованих обшуків вилучено близько 30 грам героїну, понад 150 грам марихуани, 40 таблеток димедролу та 92 тисячі гривень, здобуті від продажу наркотичного засобу. Вартість вилученого наркотику на "чорному ринку" складає близько 50 тисяч гривень.

Нині всіх учасників групи затримано, вони дають покази. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, пересилання чи збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Оперативники продовжують працювати над встановленням дилерів, у яких зловмисники купували наркотик за межами області.

Джерело: Управління МВС у Черкаській області

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version