додому Новини Похід до салону краси у черкащанки закінчився лікарняним ліжком (ФОТО)

Похід до салону краси у черкащанки закінчився лікарняним ліжком (ФОТО)

0

Нова зачіска, що ледь не коштувала власного життя. Експеримент зі зміною кольору волосся, в одній із уманських перукарень, завершився лікарняним ліжком, повідомляє "Вечірня Умань". Ніна, що стала жертвою халатного відношення перукарів, поділилась своїм гірким досвідом.

"Перукарню мені порадили знайомі, так, як я не місцева, нестала шукати нічого іншого і відправилась в салон. Але там на мене чекала не нова зачіска, а жахливе розчарування. Перукарю одразу показала зачіску яку я хочу, на що мені відповіли: "все зробимо". Хотіла стати шатенкою, а перетворилась на руду "красуню" з опухлим від алергії на фарбу обличчям.

Так, як у дівчини було омбре (коріння темне кінці білі) перукар сказала, що для рівномірного кольору волосся їй потрібно висвітлити. Ніна погодилась, але попередила майстра, що шкіра у неї надзвичайно чутлива, і сприймає лише дорогі та якісні засоби. 

"Після кількох годин процедур, перед собою в дзеркалі я побачила не ефектну шатенку, а руде чудовисько, яке коштувало мені 450 гривень, при цьому перукар відмовився перефарбовувати, і я пригнічена і розчарована повернулась додому", – сказала уманачанка.

Уже під вечір потерпіла себе не впізнала у дзеркалі: все обличчя набрякло, шия і вуха покрились пухирцями, і до жаху свербіла голова.

"Три дні по лікарнях, кілограм таблеток десятки уколів і крапельниць – це все стало наслідком діяльності перукаря, що коштували мені 670 гривень. Наступним моїм експериментом стануть скарги на перукарню", – зауважує Ніна.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанка виявила "черв’яка" у пачці дитячого соку.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version