додому Новини Повернувшись із Маріуполя, черкаські гвардійці відловлюють негідників

Повернувшись із Маріуполя, черкаські гвардійці відловлюють негідників

0

Гідно виконавши покладенні завдання в місті Маріуполі, черкаські гвардійці охороняють і громадський порядок на вулицях рідного міста, йдеться на сайті Національної гвардії України.

Так, днями на перехресті вулиць Петра Чайковського та В’ячеслава Чорновола автопатрулем у складі старшого сержанта Артема Степаненка, сержанта Сергія Бондара та старшого солдата Максима Котвицького був затриманий місцевий житель з металевим предметом схожим на кастет.

Для з’ясування обставин затриманого громадянина 1972 року народження військовий наряд передав працівникам Придніпровського РВВС та повернувся до виконання завдань служби.

Часто поза увагою залишається той факт, що повернувшись до місць постійної дислокації із зони проведення АТО бійці підрозділів Національної гвардії України не тільки відпочивають. В першу чергу військовослужбовці повертаються до виконання завдань за призначенням – охорони громадського порядку в зоні відповідальності, конвоюванню та екстрадиції засуджених, охорони дипломатичних представництв і консульських установ іноземних держав, наголошують на сайті Нацгвардії.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version