додому Новини Постраждалих від падіння рекламного щита у Черкасах лікарі поки що не виписують

Постраждалих від падіння рекламного щита у Черкасах лікарі поки що не виписують

0

Шестеро дорослих та двоє дітей, які зазнали травм внаслідок падіння рекламного щита, перебувають у стабільному стані. Про це повідомили у коментарі сайту vikka.ua головні лікарі медичних закладів, де лікуються постраждалі.

 

Трирічний хлопчик та дванадцятирічна дівчинка надійшли до Черкаської обласної дитячої лікарні. В обох черепно-мозкова травма та струс головного мозку.

"Обоє діток у стабільному стані середньої важкості. Оперативного втручання пацієнти не потребують. Наразі їх обстежують окулісти та нейрохірурги. Про виписку мова поки що не йде", – розповідає головний лікар Черкаської обласної дитячої лікарні Микола Кондрацький.

Дорослі пацієнти, які лікуються у Третій міській лікарні, теж перебувають у стабільному стані. За словами головного лікаря Олександра Федорука, двоє пацієнтів проходять лікування у травматологічному відділенні, троє – у нейрохірургічному та один постраждалий – у хірургічному.

"Лікування буде нетривалим. Тільки пацієнти травматологічного відділення потребуватимуть оперативного втручання. Вони надійшли до лікарні із переломами кісток гомілок", – зазначає Олександр Федорук.

Як повідомляв раніше  сайт vikka.ua, рекламний щит, який упав на людей, був втановлений незаконно.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version