додому Новини "Порошенківці" розповіли, чому йдуть у владу (ВІДЕО)

"Порошенківці" розповіли, чому йдуть у владу (ВІДЕО)

0

Більшість людей, що йдуть у владу від патрії Петра Порошенка "Солідарність", – знайомі черкащанам, але у владі здебільшого не були, йдеться у сюжеті "ВІККА-НОВИН".

– У нашому списку не буде людей, які заплямовані співпрацею з режимом попередньої злочинної влади, в цьому списку немає корупціонерів, немає людей, які неодноразово радикально змінили свою політичну орієнтацію, – запевняє громадський діяч Юрій Сас.

Очолює список "Солідарності" президент корпорації "Богдан" Олег Свинарчук.

– Ми будемо працювати тут і робити так, щоб, по-перше, ми отримали чесну владу, щоб ми в суспільстві мали справедливі та гарні стосунки, щоб наші діти розвивались і мали щасливе майбутнє, а наші пенсіонери – були спокійні та захищені, – обіцяє Свинарчук.

У трійці також колишній КВУшник Юрій Сас. За ним – піарниця та депутат міської ради Марина Волошенко. Четверта у списку "Солідарності" – президент благодійного фонду "Наддніпрянський" Анна Харченко.

– Після подій Майдану настав той момент коли, якщо реально не будуть з’являтись нові обличчя саме у владі, то реальних змін, я вважаю, не буде, – каже громадська активістка Анна Харченко.

Замикає 5-ку підприємець і колишній активіст громадської мережі "ОПОРА" Микола Макуха. Серед ходаків у депутати – вчителі, юристи, підприємці та навіть лікарі.

– На жаль, на сьогодні дуже багато питань, які не залежать від того, гарно працюють лікарі, як вони ставляться до справи, хоча ці питання теж на першому місці стоять. Але дуже багато залежить від фінансування, як ефективно це проводиться, тому цими питаннями треба займатися, – пояснює свій вихід у політику лікарні Олександр Федорук.

Над кандидатурами мажоритарників порошенківці активно працюватимуть на вихідних. І обіцяють оприлюднити їхні імена вже в понеділок.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version