додому Новини Порнопродукцію серед неповнолітніх поширював 51-річний черкащанин

Порнопродукцію серед неповнолітніх поширював 51-річний черкащанин

0

У Лисянському районі чоловік поширював та демонстрував серед неповнолітніх продукцію порнографічного характеру. Зловмисника затримали та оголосили йому підозру, повідомляють в обласному управлінні МВС України.

Оперативники з’ясували, що до цього злочину причетний безробітній житель одного із сіл району. За словами чоловіка, він вже більше року поширює серед неповнолітніх продукцію порнографічного характеру, яку створює власноруч та завантажує з різних інтернет-ресурсів.

Працівники міліції знайшли та вилучили кілька мобільних телефонів та комп’ютер. На носіях виявили фото та відео які, за висновком експерта, є продукцією порнографічного характеру.

Слідчим відділом Лисянського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, обмеження чи позбавлення волі строком на п'ять років з конфіскацією порнографічної продукції, засобів її виготовлення і демонстрування. Триває досудове розслідування.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version