додому Новини Безпека Попри безпекові застереження, на Черкащині готуються до приїзду хасидів

Попри безпекові застереження, на Черкащині готуються до приїзду хасидів

0

Рош га-Шана менш, аніж за місяць. В Умані вже розпочали підготовку до паломництва вірян. Скоординували план дій на засіданні спецкомісії під головуванням очільника області Ігоря Табурця. Повідомляють на сайті Черкаської ОВА.

– Як і попередні роки війни, передовсім рекомендуємо вірянам зважити на безпекову ситуацію в нашій країні та утриматися від відвідин Умані, – наголосив він. – Регулярні російські атаки та ураження цивільних об’єктів, провокації – не просто страхачки, а українська буденність, на жаль… Однак ми розуміємо, що, попри застереження, частина вірян все ж відвідає культове для себе місце. Тож маємо бути готовими.

Спільно з місцевою владою, керівниками безпекового сектора області, медичної галузі та комунальниками пропрацювали всі питання.

– Заходи комплексні, – зауважив начальник області. – Звісно, безпекові моменти будуть максимально посилені. Про них інформуватимемо надалі. Акцент також на укриттях. Допрацьовуємо цей момент із профільними службами – на цьому наголосив на сьогоднішній спецкомісії.

Відточковують й інші напрями: від надання меддопомоги до санітарного й епідеміологічного благополуччя.

– На час паломництва розгорнемо на місці оперативний штаб для координації роботи, – додав він. – Ключовий пріоритет незмінний – безпека місцевих жителів і приїжджих.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version