додому Новини Понад 1600 черкасців скористались правом на отримання податкової знижки

Понад 1600 черкасців скористались правом на отримання податкової знижки

0

До податкової інспекції Черкас подали податкові декларації 1678 жителів міста. Їм із бюджету мають повернути майже 2 млн грн. податку на доходи фізичних осіб. Про це повідомила заступник начальника Державної податкової інспекції у Черкасах Анна Білик.

Найчастіше черкасці використовують право на податкову знижку на навчання. Таким правом скористались 1 326 жителів обласного центру, а з бюджету їм повернуть понад 1,3 млн грн.

Також 155 громадян подали податкову декларацію з метою одержання податкової знижки на частину суми процентів, сплачених ними за користування іпотечним кредитом. Їм буде повернуто 439,4 тис. грн. Задекларували право на податкову знижку щодо страхових платежів та пенсійних внесків 171 громадянин. З бюджету їм повернуть 160 тис. грн. 25 черкащанок скористались правом на податкову знижку відносно суми коштів, сплачених медичному закладу за оплату допоміжних репродуктивних технологій, сума до повернення складе понад 51,6 тис. грн.

Громадяни, які бажають скористатись правом на нарахування податкової знижки стосовно минулорічних витрат, можуть його реалізувати до 31 грудня та подати податкову декларацію про майновий стан і доходи до податкової інспекції міста.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах за 2015 рік виявили 35 фактів ухилення від податків.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version