додому Новини Кримінал Поліція затримала підозрюваного у побитті ветерана у Смілі

Поліція затримала підозрюваного у побитті ветерана у Смілі

1
Черкаські патрульні

28-річного чоловіка, підозрюваного у побитті ветерана, затримали правоохоронці у готелі на Черкащині. Про це повідомляє пресслужба ГУНП України в Черкаській області.

Затримання відбулося за участі спецпризначенців поліції. Найближчим часом суд обиратиме запобіжний захід, і прокуратура клопотатиме про тримання під вартою.

Під час обшуків за місцем проживання підозрюваного було вилучено зброю та наркотики. У зв’язку з цим слідство додатково внесло відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 263 (незаконне зберігання зброї) та ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотиків) Кримінального кодексу України.

Щодо побиття ветерана в Смілі розслідуються кримінальні провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство, вчинене групою осіб) та ч. 4 ст. 189 (вимагання). 10 вересня 2024 року підозрюваному офіційно оголосили підозру. Санкції статей передбачають до 12 років ув’язнення.

1 коментар

  1. Затримати, ще не засудити. Пройде кілька часу і всі про це забудуть. Найдуть, що при обшуку були порушені якісь процедури і злочинець, відбудеться меншим сроком. На жаль і так може бути.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version