додому Новини Поліція викрила черкащанина, який вирощував коноплі

Поліція викрила черкащанина, який вирощував коноплі

0

У чоловіка вилучили рослини конопель, та вже готову до вживання марихуану, відкрито кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України, повідомляють у ГУ НП у Черкаській області.

В ході санкціонованого обшуку правоохоронці Чорнобаївського відділення поліції в сараї його домоволодіння виявили суху подрібнену речовину в паперовому згортку вагою 12 грамів, саморобний пристрій для вживання марихуани, виготовлений кустарним способом із пляшок з полімерного матеріалу та 17 рослин наркотичного зілля. Чоловік вирощував рослини в горщиках та на присадибній ділянці, ретельно за ними доглядав.

За словами начальника Чорнобаївського відділення поліції Богдана Олійника, речові докази вилучено та направлено на дослідження. За фактом відкрито ряд кримінальних проваджень за частинами 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкаській багатоповерхівці ліквідували продаж наркотиків.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version