додому Новини Черкащина Поліція Черкащини взялася за двійника Войцехівського

Поліція Черкащини взялася за двійника Войцехівського

0
tvoemisto.tv

24 вересня до Золотоніського районного відділу поліції надійшла заява від місцевого мешканця – міського голови Золотоноші. Він просив правоохоронців перевірити свого двійника, який висунувся у депутати по 197 округу. На думку заявника двійник (повний тезка) перешкоджає йому балотуватися, вводячи в оману виборців, повідомляє пресслужба Поліції Черкаської області

Нагадаємо, що у п’ятницю на засіданні ЦВК був зареєстрований Войцехівський Віталій Олександрович. Повний тезка міського голови Золотоноші, який висунутий партією «Слуга Народу». Як з’ясували під час засідання ЦВК, кандидат змінив прізвище 14 вересня, а подав документи в комісію 20 вересня.

Слідчим відділом Золотоніського районного відділу поліції розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 3 статті 157 (Перешкоджання здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі виборчої комісії або комісії референдуму чи діяльності офіційного спостерігача) Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють обставини події.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Кухарчука і ще чотирьох кандидатів зареєстрували на вибори на Черкащині

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version