додому Новини Під Каневом розпочали ремонтні роботи на "дорозі смерті"

Під Каневом розпочали ремонтні роботи на "дорозі смерті"

0

На відрізку дороги Литвинець-Довжик уже почалися будівельні роботи. Про це інформує сайт  "Kanos".

За інформацією одного із канівських активістів, вчора відбулося виїзна нарада на відрізку дороги Литвинець-Довжик. На зібранні були присутні представники керівництва "Черкасиоблавтодор" та голова Канівської райдержадміністрації Сергій Дубинець.

Наразі терміново виділили кошти на підсипання узбіч (остаточну суму поки ніхто не озвучує). Станом на сьогодні, на відрізок дороги завезли машину щебеню та на місці працює грейдер. На початку дороги поставлені відповідні дорожні знаки. До 30 грудня планують повністю закінчити роботи із підсипання.

За інформацією активістів, які були присутні на зібранні, обочини на скандальному відрізку дороги планують спочатку засипати великим щебенем, а зверху – маленьким із цементом. Також на виїзній нараді керівники "Черкасиоблавтодору" запевнили, що найближчим часом передадуть весь пакет документів у їх районне відділення – "Канівавтодор".

Також, за інформацією активістів, на "скандальний" відрізок дороги замість анонсованих 4 млн.грн. виділили трохи більше, ніж 1,5 млн. грн.

Як повідомляв сайт vikka.ua, розбиту вщент дорогу на Сурікова мають відремонтувати і розширити.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version