додому Новини Під час гідравлічних випробувань у Черкасах усунуто 18 пошкоджень мереж

Під час гідравлічних випробувань у Черкасах усунуто 18 пошкоджень мереж

0

У Черкасах вже проведено І і ІІ етапи гідравлічних випробувань магістральних та внутрішньоквартальних тепломереж, якими опікуються КП "Черкаситеплокомуненерго" та "Черкаська ТЕЦ". У результаті – виявлено 21 пошкодження на мережах, 18 з яких вже усунуто.

Крім цього, КПТМ "Черкаситеплокомуненерго", згідно з графіком, починаючи з 11 квітня проводить гідравлічні випробування теплових мереж від котелень середнього та низького тиску. В результаті випробувань виявлено 106 поривів, з яких 66 – вже усунуто.

Начальник житлово-експлуатаційного відділу департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради Петро Вербівський зазначає, що гідравлічні випробування допомагають виявити і ліквідувати максимально можливу кількість найбільш зношених ділянок мереж та запобігти таким чином появі пошкоджень під час опалювального сезону.

За його словами, з 18 липня по 8 серпня "Черкаська ТЕЦ" планує проводити ІІІ етап гідравлічних випробувань (вул. Нижня Горова, Кобзарська, Різдвяна, Нарбутівська, Симеренківська).

Четвертий етап гідровипробовувань, який стартує з 8 серпня, планується завершити, орієнтовно, до 30 серпня цього року.

Під час останнього етапу випробовуватимуться теплові магістралі по проспекту Хіміків, вулицях В. Чорновола, Сурікова, Грибоєдова, Гуржіївській, Руднєва, Громова, Смілянській, Хоменка, Автомобілістів, Лук’янова, Луценка, Вернигори, а також – Південно-Західний район Черкас.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на головному каналізаційному колекторі Черкас сталася аварія.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version