додому Новини Ожеледиця спричинила шквал аварій у Черкасах (ФОТО)

Ожеледиця спричинила шквал аварій у Черкасах (ФОТО)

0

Ранок 30 листопада виявився напруженим для черкаських водіїв. Через ожеледицю та недотримання водіями безпечної швидкості руху та дистанції на вулицях міста сталося кілька ДТП.

Так, за словами речниці Управління патрульної поліції Черкас Зої Вовк, по вул. Онопрієнка, 1 водій автомобіля ВАЗ-2106 не обрав безпечної швидкості та не дотримався безпечної дистанції та скоїв зіткнення з автомобілем "Рено Кенго", внаслідок чого автомобілі отримали механічні пошкодження. Від оформлення ДТП водії відмовились.

УПП у м. Черкаси

Із тих же причин на вул. Смілянській водій автівки "ЗАЗ-Деу" скоїв зіткнення з автомобілем "Чері Біт", який рухався попереду. За фактом пригоди патрульні склали адмінпротокол за ст. 124.

Тим часом по вул. Онопрієнка, 1 водій автомобіля ГАЗ-2402 скоїв зіткнення з автомобілем "Тойота РАВ-4", в ході чого автомобілі отримали механічні пошкодження. Складено протокол за ст. 124 КУпАП та постанову за ст. 126 КУпАП.

А на вул. Ярославській, 1 водій авто "Фіат Дукато", рухаючись заднім ходом,не впевнився в безпечності та скоїв наїзд на припаркований автомобіль "Рено Меган". Складено протокол за ст. 124.

УПП у м. Черкаси

Ще одна аварія сталася на перехресті Шевченка-Митницької. Там жінка-водій не впоралася з керуванням та скоїла зіткнення з іншою автівкою.

На щастя, у всіх ДТП, що сталися вранці у Черкасах, обійшлося без потерпілих.

Зазначимо, що за 12 годин – з 8-ї вечора 29 листопада по 8-му ранку 30-го у Черкасах сталося 9 дорожньо-транспортних пригод. Ще 7 ДТП сталося 30 листопада вранці (з 8:00 до 10:30).

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах нетвереза жінка-пішохід "відправила" автівку у стовп.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version