додому Новини Оздоровчі табори Черкащини серед найкращих в Україні

Оздоровчі табори Черкащини серед найкращих в Україні

0

Переможців та учасників Всеукраїнського огляду-конкурсу дитячих закладів оздоровлення та відпочинку 2015 року нагородили у Міністерстві соціальної політики України 17 лютого. Серед переможців – оздоровчі табори Черкащини. Про це інформує прес-служба Черкаської ОДА.

Нагороду за І місце у номінації "Табір з денним перебуванням" отримав табір станції юних техніків "Світанки Черкащини" в Умані, за ІІ місце – дитячий відпочинковий табір у селі Мліїв Городищенського району "Екологічна варта", за ІІІ місце – пришкільний табір відпочинку у місті Умань "Країна дитинства" та пришкільний табір "Сонечко" у селі Спецівка Чигиринського району.

У номінації "Позаміський заклад відпочинку і оздоровлення" за ІІ місце нагородили дитячий оздоровчий табір "Гайдарівець", що у селі Чапаєвка Золотоніського райну.

Подяку за участь у конкурсі отримав пришкільний оздоровчий табір Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №3 Черкаської міської ради "Завітайте у дивоцвіт" та літній мовний табір у місті Кам?янка "Chaplet".

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанки на "творчих вечорницях" виготовляли подарунки власними руками.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version