додому Новини Кримінал Озброєний гість: у звенигородця поліція вилучила автоматичну зброю та гранату

Озброєний гість: у звенигородця поліція вилучила автоматичну зброю та гранату

0

Жінка, яка почула звуки пострілів, викликала поліцію. У чоловіка правоохоронці вилучили, ймовірно, автоматичну зброю та гранату із запалом. За фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами слідчі відкрили кримінальне провадження. Повідомляє Поліція Черкащини.

4 серпня близько 21:00 години до поліції надійшло повідомлення від жителів одного із сіл Звенигородського району про звуки пострілів. На місце події оперативно виїхали правоохоронці. З’ясувалося, що 54-річний чоловік під час розпиття алкоголю вдома у товариша, здійснив декілька пострілів у повітря зі зброї, яку приніс із собою.

У порушника поліцейські вилучили, ймовірно, автоматичну зброю, два магазини з набоями до неї, а також гранату із запалом. Наразі походження зазначених предметів встановлюється. Зброю та боєприпаси направили на експертизу.

Слідчі поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили чоловікові підозру за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

За незаконне носіння, зберігання вогнепальної зброї чоловіку може загрожувати до 7 років позбавлення волі.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version