додому Новини Основна зброя – слово і здоровий глузд: на Черкащині запрацювала "поліція діалогу"

Основна зброя – слово і здоровий глузд: на Черкащині запрацювала "поліція діалогу"

0

Налагодження діалогу між громадянами, аби запобігти конфліктам під час масових заходів. Відтепер ці функції на Черкащині виконуватиме "поліція діалогу" – група комунікації. Про це 14 квітня під час прес-конференції повідомив заступник керівника обласної національної поліції Віктор Іванько.

На сьогодні такі групи створені та функціонують в апараті ГУНП та 5-ти "кущових" відділах поліції Черкащини: Черкаському, Золотоніському, Смілянському, Звенигородському та Уманських відділах поліції. Така група комунікації складається з найбільш досвідчених працівників управління превентивної діяльності, патрульної поліції та поліцейських-психологів.

"Основна зброя – це слово і здоровий глузд. Діалог, як свідчить практика, знижує критичний рівень на масових заходах. Ці групи контактуватимуть з учасниками заходів, спілкуватимуться із пресою", – сказав Віктор Іванько.

Як зазначив заступник керівника обласної національної поліції, використання можливостей "поліції діалогу" суттєво знижує рівень агресії учасників масових заходів та дозволить спростити роботу патрульних поліцейських і поліції особливого призначення. 

Під час конференції правоохорнці продемонстрували жилетки, в які буде одягнена черкаська "поліція діалогу".

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаській поліції бракує дільничних.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version